Protocol Covid-19

/Protocol Covid-19
Protocol Covid-19
protocol covid-19
  • Mampares de protecció a la recepció i a les taules d’informació i inscripcions.
  • Mascareta obligatòria.
  • Desinfectant de mans a la vostra disposició.
  • Aforament limitat i respectant les distàncies de seguretat.
  • Neteja i desinfecció del mobiliari diversos cops al dia.

Us podeu venir a informar, renovar la matrícula o a inscriure-us a un nou curs de forma presencial, o bé ho podreu fer també telemàticament a través dels nostres canals de comunicació habituals (formulari web, e-mail hola@heyidiomes.com , whatsapp 626216165 o telèfon 933313462).

Si necessiteu fer un test de nivell també el podreu fer sense cap compromís a les nostres instal·lacions, o bé online. Demaneu-nos informació!

Els cursos s’impartiran de forma PRESENCIAL respectant totes les mesures de seguretat a l’aula: mascaretes obligatòries pels alumnes, professors amb pantalla de seguretat, aforament limitat, distància social i neteja i desinfecció del mobiliari.

*si no teniu mascareta, la podreu adquirir a la recepció del centre.

Els cursos anuals s’inicien tots els setembres amb classes presencials, tot i que pendents de possibles rebrots o nous confinaments. En cas que fos necessari ho tenim tot preparat per seguir el temari on-line durant el temps que calgui per tal que es pugui acabar el nivell o alternant classes online per videoconferència (a través del nostre campus virtual) i classes presencials, si fos necessari.

#EnsEnSortirem , no en tenim cap dubte! Tenim moltes ganes de iniciar aquesta nova realitat, per poder-vos ajudar a #ViureSenseLimits, perquè aprendre un idioma t’ajuda a poder treballar en el que desitges, viatjar als llocs que somnies i comunicar-te amb gent d’arreu. Esperem podem tornar a veure’ns ben aviat!

Coneix les nostres activitats per als propers dies i apunta’t a Facebook
>>

Opinions Hey! Idiomes:

EXCELLENT
107 reviews on
Raquel Calduch
Raquel Calduch
01/09/2022
He sigut alumna durant molts anys i sempre he estat a gust tant amb els professors com amb el grup. És un molt bon lloc per aprendre d'una forma més divertida.
Read more
Borja Ramon
Borja Ramon
23/08/2022
Una excel.lent escola amb solucions i adaptabilitat per a cada cas i cada necessitat. Immillorable.
Read more
Daniel Ortiz
Daniel Ortiz
27/07/2022
Es una gran academia de idiomas ; tengo la suerte de estudiar Inglés y Francés y la verdad el método utilizado en ambos idiomas es excelente ; siempre brindando soporte al alumno y además ; con una plana docente de muy alto nivel … muy muy recomendable y seguiré estudiando aquí ! 👌👌
Read more
Gerard Planella
Gerard Planella
21/07/2022
Vaig fer la preparatoria del first a Hey idiomes i l'exàmen l'he superat amb èxit! Una gran escola on s'hi està molt a gust i els professors son molt propers, igual que l'Eva i l'Aurora, que estan sempre amb tot!
Read more
MIREIA LOPEZ MANZANARES MARQUEZ
MIREIA LOPEZ MANZANARES MARQUEZ
21/07/2022
Sara Borras Serna
Sara Borras Serna
21/07/2022
Profesionalidad del equipo docente, buen ambiente y excelentes métodos de aprendizaje. Grateful to hey idiomes!
Read more
Andres Robles
Andres Robles
19/07/2022
Jordi Coma
Jordi Coma
19/07/2022
Martina Folcrà Planagumà
Martina Folcrà Planagumà
19/07/2022
Molt bon ambient, els professors molt professionals i estan molt per tu per tal de poder assolir el teu màxim i aprendre molt durant les hores de classe. Ho recomano molt, per tots els nivells
Read more
Maria Casanovas
Maria Casanovas
19/07/2022
El millor lloc on aprendre idiomes! 10/10.
Read more