Protocol Covid-19

/Protocol Covid-19
Protocol Covid-19
protocol covid-19

A partir del 2 de juny l’escola romandrà oberta de 10 a 14h i de 17 a 21h amb totes les mesures de seguretat implementades:

  • Mampares de protecció a la recepció i a les taules d’informació i inscripcions.
  • Mascareta obligatòria.
  • Desinfectant de mans a la vostra disposició.
  • Aforament limitat i respectant les distàncies de seguretat.
  • Neteja i desinfecció del mobiliari diversos cops al dia.

Les PREINSCRIPCIONS dels nous cursos s’iniciaran el 2 de juny. Us podreu venir a informar, renovar la matrícula o a inscriure-us a un nou curs, presencialment en l’horari establert, o bé ho podreu fer també telemàticament a través dels nostres canals de comunicació habituals (formulari web, email hola@heyidiomes.com , whatsapp 626216165 o telèfon 933313462).

I si necessiteu fer un test de nivell també ho podreu fer, sense cap compromís, a les nostres instal·lacions, o bé online, demaneu-nos la informació!

Els cursos INTENSIUS d’estiu seran del 6 al 31 de juliol.

Es podran impartir tan PRESENCIALS, respectant totes les mesures de seguretat a l’aula: mascaretes obligatòries pels alumnes, professors amb pantalla de seguretat, aforament limitat, distància social i neteja i desinfecció del mobiliari.

*si no teniu mascareta, la podreu adquirir a la recepció del centre.

Com també es podran fer cursos ON-LINE des del campus virtual a la nostra web, que inclou una aula virtual per participar a les classes en format videoconferència amb el professor i la resta d’alumnes del grup, que incorpora recursos com pissarra virtual, material de suport online, xat i gravació de les classes per poder-les revisar en un altre moment.

El CURS ANUAL 2020-2021 s’iniciarà el proper setembre, amb les classes presencials, tot i que pendents de possibles rebrots o nous confinaments, ho tenim tot preparat per seguir el temari on-line durant el temps que faci falta, per tal de que el temari del curs no es pari i es pugui acabar el nivell, alternant classes online per videoconferència i classes presencials, si fos necessari.

#EnsEnSortirem , no en tenim cap dubte! Tenim moltes ganes de iniciar aquesta nova realitat, per poder-vos ajudar a #ViureSenseLimits, perquè aprendre un idioma t’ajuda a poder treballar en el que desitges, viatjar als llocs que somnies i comunicar-te amb gent d’arreu. Esperem podem tornar a veure’ns ben aviat!

Coneix les nostres activitats per als propers dies i apunta’t a Facebook
>>

Acceptar l'ús de galetes Obtenir més informació.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació a Política de cookies

Tancar