Activitats

/Activitats
Activitats

Comença a viure l’idioma!

A Hey! idiomes tots els cursos inclouen activitats
 perquè gaudeixis jugant a l’escola
en rus, cantant en anglès, somiant en francès o rient en alemany.

Són experiències extres de l’escola a les quals pots apuntar-te sense cap cost
si vols millorar l’idioma, a la vegada que et diverteixes amb companys i professors.

Hey! Parties

A vegades el que necessites per llançar-te a parlar és una mica de música i un ambient divertit. A Hey! idiomes celebrem festes com St. Patrick Day per conèixer altres cultures i deixar-nos anar una mica amb l’idioma.

Anglès I Francès I Alemany

CineForum

Digues adéu als doblatges i als subtítols. Per fi escoltaràs la veritable veu de Marlon Brando i entendràs tots els jocs de paraules. Cada mes, ens reunirem per veure i comentar una pel·lícula en versió original.

Anglès I Francès I Alemany I Rus

Let’s talk business! / Parler affaires!

En aquestes sessions ens concentrarem en el vocabulari i les expressions del món laboral. Perfecte si necessites impressionar amb els teus emails, dominar les paraules del teu sector o sentir-te més segur al telèfon.

Anglès I Francès I Alemany

Book Club

Llegint vius experiències que et marquen per sempre, aprens nou vocabulari i coneixes altres cultures. I amb el Book Club, a més pots compartir les teves opinions en un debat i explicar les teves vivències!

Anglès I Francès I Alemany I Rus

Game of Tongues

Cluedo, Monopoly, ¡Uno!… Simples jocs de taula? No! També són una forma dinàmica, ràpida i molt divertida de guanyar fluïdesa en un idioma … i desafiar els companys!

Anglès I Francès I Alemany

Parler sens détour

Comentant les notícies d’actualitat aprendrem noves expressions i a més estarem al dia de les coses que passen a França. Coneixent i comprenent la seva cultura vivim més l’idioma.

Francès

Culture Society

Descobrirem la cuina d’Alemanya, els balls russos o les celebracions angleses més interessants. Així practicaràs l’idioma i a més t’enganxaràs a una nova cultura.

Anglès I Alemany I Rus

Coneix les nostres activitats per als propers dies i apunta’t a Facebook
>>

Vine a les nostres live activities

Tant si ets alumne com si no, pots participar en les nostres activitats destinades a viure l’idioma.

Psst! Psst! Aquest mes tenim una oferta especial
>>

Opinions Hey! Idiomes:

 • Estic fent un curs d’alemany a Hey i estic aprenent molt! Ho recomano

  adara llopart Avatar adara llopart
  24 de maig de 2024

  He realitzat un curs intensiu del FCE i estic molt contenta, L'Andy un gran professor amb molta experiència. He aprobat!

  Ingrid Subirana Alvarez Avatar Ingrid Subirana Alvarez
  24 de maig de 2024
 • Lo que me gustó de la escuela es que cuentan con profesores nativos, yo hice el curso de alemán y la profesora es alemana, lo que ayuda mucho a la hora de la pronunciación y el perfeccionar el idioma en sí, es un punto super positivo por la escuela. Muyy recomendable

  Aitor Muñoz Avatar Aitor Muñoz
  28 de febrer de 2024

  He pogut realitzar el curs del B2 d’anglès i estic súper contenta. M’encanta la relació i l’ambient que hi ha a l’escola entre els professors i els alumnes, i les noies de recepció súper maques i molt atentes sempre! L’ubicació està súper bé ja que tens parada de metro aprop.

  salma chaibi Avatar salma chaibi
  28 de febrer de 2024
 • Mi hijo adolescente, ha hecho inglés aquí, se ha sacado el certificado , y ahora está haciendo Alemán. Es 100% recomendable esta academia, tiene excelentes profesores , y también las atenciones por parte del personal administrativo y dirección. ¡Muy satisfechos y agradecidos!

  Gabriela Bobbio Avatar Gabriela Bobbio
  28 de desembre de 2023

  Es 100% recomendable ir a esta academia de inglés!! Un 10 en todo!! Es una academia con profesores nativos lo cuál es muy útil. Se amoldaron a las necesidades de todos los alumnos y hay una preparación para los exámenes oficiales increible. Tuve a Chris como profesor y todo fue perfecto.

  mar gonzalez Avatar mar gonzalez
  28 de desembre de 2023
 • Curso académico para preparación para el B2 muy útil la verdad. El profesor se llamaba Chris y era muy simpático y nativo. Muy recomendable!

  Xavi Lopera Avatar Xavi Lopera
  28 de desembre de 2023

  Hey idiomes, una escuela de aprendizaje acogedora. Tuve a Julia como profesora y he de decir que aparte de enseñar, es muy paciente con los alumnos y responde a todas las dudas que tienes. ☺️

  艺琪 Avatar 艺琪
  28 d'octubre de 2023
 • Academia muy recomendable, un equipo formado por profesores nativos de diferentes procedencias, metodología dinámica, horarios flexibles y todas las facilidades para ajustarse a mis necesidades. Muy buena experiencia!!

  Xavier Rodon Avatar Xavier Rodon
  28 d'octubre de 2023

  La millor escola on he estudiat mai!!! Estic molt contenta:)

  Ainhoa Sabaté Avatar Ainhoa Sabaté
  28 d'octubre de 2023