Activitats

/Activitats
Activitats

Comença a viure l’idioma!

A Hey! idiomes tots els cursos inclouen activitats
 perquè gaudeixis jugant a l’escola
en rus, cantant en anglès, somiant en francès o rient en alemany.

Són experiències extres de l’escola a les quals pots apuntar-te sense cap cost
si vols millorar l’idioma, a la vegada que et diverteixes amb companys i professors.

Hey! Parties

A vegades el que necessites per llançar-te a parlar és una mica de música i un ambient divertit. A Hey! idiomes celebrem festes com St. Patrick Day per conèixer altres cultures i deixar-nos anar una mica amb l’idioma.

Anglès I Francès I Alemany

CineForum

Digues adéu als doblatges i als subtítols. Per fi escoltaràs la veritable veu de Marlon Brando i entendràs tots els jocs de paraules. Cada mes, ens reunirem per veure i comentar una pel·lícula en versió original.

Anglès I Francès I Alemany I Rus

Let’s talk business! / Parler affaires!

En aquestes sessions ens concentrarem en el vocabulari i les expressions del món laboral. Perfecte si necessites impressionar amb els teus emails, dominar les paraules del teu sector o sentir-te més segur al telèfon.

Anglès I Francès I Alemany

Book Club

Llegint vius experiències que et marquen per sempre, aprens nou vocabulari i coneixes altres cultures. I amb el Book Club, a més pots compartir les teves opinions en un debat i explicar les teves vivències!

Anglès I Francès I Alemany I Rus

Game of Tongues

Cluedo, Monopoly, ¡Uno!… Simples jocs de taula? No! També són una forma dinàmica, ràpida i molt divertida de guanyar fluïdesa en un idioma … i desafiar els companys!

Anglès I Francès I Alemany

Parler sens détour

Comentant les notícies d’actualitat aprendrem noves expressions i a més estarem al dia de les coses que passen a França. Coneixent i comprenent la seva cultura vivim més l’idioma.

Francès

Culture Society

Descobrirem la cuina d’Alemanya, els balls russos o les celebracions angleses més interessants. Així practicaràs l’idioma i a més t’enganxaràs a una nova cultura.

Anglès I Alemany I Rus

Coneix les nostres activitats per als propers dies i apunta’t a Facebook
>>

Vine a les nostres live activities

Tant si ets alumne com si no, pots participar en les nostres activitats destinades a viure l’idioma.

Psst! Psst! Aquest mes tenim una oferta especial
>>

Acceptar l'ús de galetes Obtenir més informació.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació a Política de cookies

Tancar