Classes d’anglès per a empreses

/Classes d’anglès per a empreses
Classes d’anglès per a empreses

Hey! Parlem?

Classes d’anglès per a empreses.

Apunta’t a les classes d’anglès per a empreses. Tots els nivells.

Com vols la teva classe d’anglès per a empreses?  Donem classe a la teva oficina en l’horari que millor s’adapti a vosaltres i atenent a les necessitats concretes del vostre sector.

Com ensenyem? Amb el teu professor nadiu i un grup reduït, treballaràs les teves habilitats d’expressió i comprensió en anglès, sempre dins el marc comú de referència europeu A1, A2, B1, B2, C1 i C2. Gramàtica, sintaxis, vocabulari i, és clar, molta comunicació!

No ens coneixes? Més de 10 anys d’experiència amb professors nadius. A Sants, qui ens prova, torna.

I el millor, el nostre mètode Live&Learn. Una formació activa, on no sempre estaràs assegut i dissenyada per aconseguir el desenvolupament de les teves habilitats comunicatives. Disfrutaràs d’activitats extres, gratuïtes i engrescadores com el Book Club o las Hey! Parties. Si tens un imprevist, podràs recuperar la classe durant la setmana.

Sol·licita informació. T’estem esperant!

La teva escola d’idiomes a Sants!

Carrer de Sants, 251 (entrada per Rambla Badal)

Bus 50, 57, 70, 157, D20

Metro Badal (L5), Plaça de Sants (L1, L5)

Sol·licita la informació que necessites

Solicita Información - CAT

Acceptar l'ús de galetes Obtenir més informació.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació a Política de cookies

Tancar